PREVAZIŠAO SEBE: Željko predstavio svoj izum, reakcija njegovih pratilaca je urnebesna! (FOTO)

Izvor: Svet, 11.Jun.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVAZIŠAO SEBE: Željko predstavio svoj izum, reakcija njegovih pratilaca je urnebesna! (FOTO)

Otkako je otvorio Instagram nalog, Željko Mitrović izaziva veliku pažnju javnosti, a njegovi snimci za kratko vreme postali su omiljeni među korisnicima ove društvene mreže.
Osim snimaka sa porodicom i prijateljima, Željko je kroz svoj nalog sa pratiocima delio i kako provodi slobodno vreme na poslu, kog ima veoma malo, ali su posebnu pažnju privukli snimci njegovih avantura na elektro-skejtu u Londonu, Beču, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Njujorku, Kanu ali i Beogradu. Sve ovo Željko je zabeležio svojom omiljenom 8K360 kamerom, za koju su se svi pitali kako funkcioniše.
Međutim, kako bi olakšao vožnju elektro-skejtom i upravljanje kamerom, Željko je napravio svoj izum, kojim se pohvalio na Instagramu. Naime, Željko je objavio fotografiju iz hotelske sobe u Kanu, na kojoj sedi na krevetu sa kacigom na glavi.
I ništa ne bi bilo neobično, da Željko na kacigi nije instalirao štap sa kamerom, kako kako bi mu bilo lakše da upravlja elektro-skejtom i da usput sve to zabeleži kamerom i podeli sa pratiocima.
Iako je bio zadovoljan ovim svojim izumom, Željko je naišao na drugi problem – kako ga transportovati do Beograda.
“Uvek je bolje imati u glavi nego na glavi! Kako sad da spakujem ovu moju umotvorinu?!?”, napisao je Željko uz fotografiju i nasmejao pratioce.
 







View this post on Instagram














 
‪Uvek je bolje imati u glavi nego na glavi! Kako sad da spakujem ovu moju umotvorinu?!?‬
A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on Jun 10, 2019 at 3:24am PDT


Pored brojnih komentara pratilaca koji su bili oduševljeni, i Sanja Marinković morala je da prokomentariše ovaj izum – “Prevazišao si sebe” napisala je voditeljka ispod fotografije.
Verujemo da svi Željkovi pratioci s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se ovaj njegov izum pokazati u praksi.
svetsvet
The post PREVAZIŠAO SEBE: Željko predstavio svoj izum, reakcija njegovih pratilaca je urnebesna! (FOTO) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.