PRETUŽNO! 20 godina bede! Pevačica otkrila zašto je ušla u Zadrugu - eh, živote, grešniče! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2017, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETUŽNO! 20 godina bede! Pevačica otkrila zašto je ušla u Zadrugu - eh, živote, grešniče! (VIDEO)

Gorka sudbina.

Za mnoge je bio šok što u rijalitu "Zadrugu" ulazi Tanja Jovićević, džez pevačica fantastatičnog glasa, koja je zajedno sa vlasnikom Pinka Željkom Mitrovićem bila u grupi "Oktobar 1864". Ona je izjavila da je to za nju nagrada i korak napred, jer je jako teško živela čitave dve decenije.

- Poslednjih 20 godina nije baš bilo sjajno u mom životu. Užasno nekome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ko nije neko drugi, a ja sam uvek bila ja. Nikad nisam bila opozicija i inadžija, ali nisam mogla da nađem put napred. Borila sam se sa životom, ne sa smrću. Ovo je neka nagrada, idem napred - rekla je Jovićevićeva za Pulsonline.

Ona je rekla da joj nisu dali da peva i radi, i da je jedva preživljavala. Tanja je već dobila priliku da pokaže šta najbolje ume da radi. Poslušajte kako sad peva njen veliki hit "Crni ples":

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.