NOVOSTI SAZNAJU: Željko Mitrović odbio da proda Pink za 480 miliona evra

Izvor: Večernje novosti, 23.Apr.2018, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NOVOSTI" SAZNAJU: Željko Mitrović odbio da proda Pink za 480 miliona evra

VLASNIK i direktor "Pink media grupe" Željko Mitrović, kako Novosti saznaju, odbio je da proda kompaniju, uprkos vrtoglavoj ponudi jednog poznatog inostranog fonda VLASNIK i direktor "Pink media grupe" Željko Mitrović, kako Novosti saznaju, odbio je da proda kompaniju, uprkos vrtoglavoj ponudi jednog poznatog inostranog fonda sa sedištem u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Londonu. Za televiziju, ali idruge sisteme ove kompanije, Mitrović je dobio ponudu od čak 480 milionaevra, što je, kako je Mitrović potvrdio našem listu, odbijeno. U celutransakciju, kako saznajemo, trebalo je da bude uključen i profitabilni avio-prevoznik "Er Pink". Šta Mitrović planira da uradi sa Pinkom? Direktor "Pinka" Mitrović za sutra je sazvao hitan sastanak kako bi svim upravama iz regiona saopštio važne odluke koje je doneo o budućnosti svihtelevizija sa prefiksom "Pink" u Srbiji i regionu. Nakon što je Olivera Zekić, članica Saveta REM-a neosnovano izrekla meru upozorenja televiziji Pink,Željko Mitrović, oglasio se tim povodom Osnovana 1993. godine, kao jedna od prvih medijskih kompanija u privatnom vlasništvu, "Pink" televizija je definisala i postavila standarde za komercijalne medijske operatere u zemlji i celom regionu jugoistočne Evrope. Striktno se držeći svoje osnovne filozofije - zabava, informacija i edukacija za milione gledalaca i slušalaca - Pink je postao"trend-seter" medijskog tržišta.ŠTA OBUHVATA "PINK MEDIA GRUPA""PINK media grupa" obuhvata sedam pojedinačnih, nezavisnih kompanija: Pinkinternational company, RTV Pink, Pink BiH, Pink M, Pink filmsinternational, muzičku produkcijsku kuću "Siti rekords" i avio-kompaniju"Er Pink".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

CIFRA OD KOJE SE VRTI U GLAVI Željko Mitrović dobio ponudu da proda "Pink"

Izvor: Blic, 23.Apr.2018

Vlasnik TV "Pink" Željko Mitrović je, prema navodima domaćih medija, dobio ponudu da proda svoju poslovnu imperiju jednoj američkoj kompaniji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.