NOVI SKANDAL ŽELJKA MITROVIĆA: Digao je na noge region, a u pitanju je odgovor na izazov!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 12:43

NOVI SKANDAL ŽELJKA MITROVIĆA: Digao je na noge region, a u pitanju je odgovor na izazov!

Željko ne prestaje da iznenađuje!

Željko Mitrović, vlasnik "Pink International Company" mnogo je više od uspešnog biznismena. Spreman je da bez bojazni ode korak dalje, bude bolji od konkurencije, ali i da inspiriše mnoge. U prilog tome govore veliki uspesi koje je postigla "Pink International Company" za 26 godina postojanja, a najnovije dešavanje napravilo je  pravi bum u regionu.

Zarad izazova koji je prihvatio od muzičke zajednice Srbije, Željko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mitrović i njegov bend "The Monx" u narednom periodu snimiće 30 pesama za 30 nedelja, a svaka pesma imaće i svoj video.

Prva stvar koja je izašla iz Željkove muzičke radionice jeste “Gubi se”. Ova pesma, iako ima samo nekoliko sati nakon premijernog gledanja i slušanja, pretenduje da zauzme ozbiljno mesto na plejlistama svih generacija, obzirom na rekordan broj pregleda već u prvom danu. Izraženi fank bas gruv, koji odiše osamdesetim godinama prošlog veka i nestvarno dobar vokal nekadašnje Pinkove Zvezdice Isidore Mitić daju kombinaciju različitih pozitivnih komentara. Stariji bi rekli da je to taj zvuk prošlih vremena koji je samo čekao da bude ponovo zastupljen, a mlađi da ih stvar čak podseća na Dua Lipu…U svakom slučaju retro je u modi, a Željko i ekipa su prirodno i bez predoumišlja uhvatili taj talas i zagolicali nam dovoljno maštu da jedva čekamo ono što tek sledi!

Ozbiljan zadatak zadat je muzičarima i bendovima u Srbiji, a igra je tek počela!

(VIDEO) "SANJA I JA SMO SE SVAĐALI NA KRV I NOŽ" Nikola Đorđević otkrio detalje veze sa pevačicom grupe "Hurricane"
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOVI POTEZ ŽELJKA MITROVIĆA DIGAO REGION NA NOGE Ne prestaje da iznenađuje

Izvor: Blic, 02.Dec.2020

Željko Mitrović, vlasnik TV „Pink“ zbog izazova koji je prihvatio od muzičke zajednice Srbije, on i njegov bend "The Monx" u narednom periodu snimiće 30 pesama za 30 nedelja, a svaka pesma imaće i svoj video.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.