NEVIĐENO! Željko Mitrović javno OPLEO PO ZADRUGARU: Umislio da je džomba! Šta ga tek sad čeka? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2019, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐENO! Željko Mitrović javno OPLEO PO ZADRUGARU: "Umislio da je džomba!" Šta ga tek sad čeka? (FOTO)

Pravi se važan.

Jedan od učesnika "Zadruge 3" je i Marko Janjušević Janjuš, koji je učestvovao i u prethodnoj sezoni, iz koje je pobegao.

Janjuš ne skriva da ima veliko iskustvo iz prethodnih rijalitija, i to otvoreno pokazuje svojim ponašanjem, a to je očito zapalo za oko prvom čoveku Pink televizije, Željku Mitroviću.

Ako ja dobro razumem moj drug Janjuš je umislio da je džomba a da su svi ostali Zadrugari gušteri! P.S.Verujte mi na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reč, umislio je:-)

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on Sep 6, 2019 at 5:53pm PDT

Štaviše, Mitrović je zbog ovoga Janjuša prozvao na Instagramu.

- Ako ja dobro razumem moj drug Janjuš je umislio da je džomba a da su svi ostali Zadrugari gušteri! P.S.Verujte mi na reč, umislio je - napisao je Mitrović.

Šta sve čeka Janjuša u novoj rijaliti avanturi, ostaje da vidimo!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Željko Mitrović javno isprozivao zadrugara: Umislio da je džomba!

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019

Janjuš ne skriva da ima veliko iskustvo iz prethodnih rijalitija, i to otvoreno pokazuje svojim ponašanjem, a to je očito zapalo za oko prvom čoveku Pink televizije, Željku Mitroviću. Štaviše, Mitrović je zbog ovoga Janjuša prozvao na Instagramu. – Ako ja dobro razumem moj drug Janjuš je...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.