Miljana Kulić DISKVALIFIKOVANA zbog AGRESIVNOG PONAŠANJA!

Izvor: Svet, 01.Jun.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana Kulić DISKVALIFIKOVANA zbog AGRESIVNOG PONAŠANJA!

Miljana Kulić je tokom žurke povodom rođendana vlasnika TV Pink Željka Mitrovića nasrnula na Jovanu Tomić Matoru i udarila je mikrofonom u nos, jer ju je ova zadrugarka provocirala zbog njenog ophođenja prema Sanji Stanković. 






Podsetimo, nasilje je u Beloj kući strogo zabranjeno i kosi se sa pravilima rijalitija. Zbog agresivnog ponašanja Veliki šef je doneo odluku da Kulićeva bude diskvalifikovana.



SvetPrintscreen
The post Miljana Kulić DISKVALIFIKOVANA zbog AGRESIVNOG PONAŠANJA! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

MOJ ZET JE VEĆ UBIO ČOVEKA, NIJE MU PROBLEM DA UBIJE JOŠ JEDNOG! Skandalozne pretnje Miljane Kulić!

Izvor: Svet, 02.Jun.2019, 12:49

Miljana Kulić zbog agresivnog ponašanja diskvalifikovana je iz “Zadruge 2”. Tokom žurke upriličene povodom rođendana Željka Mitrovića, Kulićeva je udarila Matoru mikrofonom, pa napala i Minu Vrbaški. Mina je tokom svađe s Miljanom povredila nogu, a Matora se od lekara vratila u Belu kuću...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.