MITROVIĆ ODBRUSIO LIDERU SZS: Đilase, lažovčino! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MITROVIĆ ODBRUSIO LIDERU SZS: Đilase, lažovčino! (VIDEO)

Željko Mitrović odgovorio je na optužbe jednog od lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa da Pink državi duguje 25 miliona evra.

- Ta bitanga lažovska od Đilasa radi ovo već ko zna koji put. Umesto da odgovori na pitanje novinara da li je autentičan snimak i da li je autentičan glas na snimku gde on preti policajcu koji samo vrši svoju dužnost da će ostati bez posla i pritom se ophodi prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njemu kao da je čovek koji je sa ulice a ne uniformisano lice koje samo radi svoj posao, umesto da odgovori na ta pitanja, on izmišlja i bavi se lažima. I ja sam već više puta rekao da je on jedna neopisiva lažovčina - rekao je Mitrović.

Šta je još rekao Mitrović odgovarajući na Đilasove optužbe, pogledajte u video snimku.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.