Kulturno se uzdignite uz rijaliti!

Izvor: Mondo, 28.Sep.2018, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kulturno se uzdignite uz rijaliti!

Željko Mitrović najavio još noviteta u rijalitiju "Zadruga".

Rijaliti "Zadruga" ulazi u drugi mesec emitovanja i očigledno ovo što trenutno gledamo, nije sve što će nam sa Pinka servirati u narednom periodu.

"Željko Mitrović uskoro završava izgradnju pozorišta sa 130 mesta za sedenje. To se sve odvija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u najstrožoj tajnosti. Spoljašnost je bila gotova i pre početka šoua, ali se na unutrašnjosti teatra još uvek radi. Majstori neprekidno rade na bini, scenografiji, svetlima...samo ih kamere ne snimaju i to ne vidimo tokom emitovanja", piše "Alo".

Plan je da se u tom prostoru odigravaju pozorišne predstave, muzička takmičenja, stendap komedije, čiji će akteri biti zadrugari. Publika bi, prema Mitrovićevoj zamisli, bila običan narod koji bi za ovu vrstu zabave morao da kupi kartu.

Vlasnik Pinka odustao od OVE strašne ideje! ANKETA

Pozorište će uskoro otvoriti svoja vrata za zadrugare i publiku, jer su čelnici Pinka svesni da će rijaliti trajati devet meseci i da je neophodno održavati gledanost.

Još uvek nije poznato da li će "Zadrugovizija" biti ukinuta i kakav tačno kulturni program možemo da očekujemo od zadrugara.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.