KARLEUŠA SE VRAĆA NA TV PINK! Pevačica se tajno sastala sa Željkom Mitrovićem - ZABRANA skinuta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 06:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA SE VRAĆA NA TV PINK! Pevačica se tajno sastala sa Željkom Mitrovićem - ZABRANA skinuta!

Eksplozija na estradnom nebu!

Jelena Karleuša će posle pet godina ponovo gostovati u emisiji na Pink televiziji. Prema saznanjima, pop diva je izgladila odnose sa čelnicima televizije, sa kojima je dogovorila učešće u najgledanijim emisijama.

- Jelena i Željko Mitrović su proveli dva sata u razgovoru. Ona mu je rekla sve što je imala, dok je on njoj izneo razloge zbog kojih je odlučio da je skine s programa. Oboje su svesni da trebaju jedno drugom, Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je šoumen i utiče na gledanost, dok je za njenu karijeru jako važno da se pojavljuje na najgledanijoj televiziji na ovim prostorima - govori dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Pružili su ruku pomirenja jedno drugom i dogovorili dalju saradnju. Jelena će i dalje biti stalni član "Zvezda Granda",  ali će se pojavljivati u najgledanijim emisijama na Pinku - završava priču izvor.

Da su odnosi na relaciji Karleuša - Pink izglađeni govori i činjenica da je produkcija pre nekoliko večeri zadrugarima pustila pesmu "Ko ti to baje", uz koju su đuskale Luna Đogani i Nataša Moskva, što do sada nije bio slučaj.

Podsetimo, problem između Karleuše i Pinka nastao je nakon njene izjave da čelnici te televizije, kao i "Granda" tretiraju svoje pevače kao stoku. Tada je uredništvo Pinka odlučilo da više ne protežira Karleušu kroz emisije, dok je "Grand" tu situaciju iskoristio i angažovao je kao člana žirija.

DIVNA ODLUKA: Nećete verovati šta je Andrej učinio za Anabelu - bila je oduševljena! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.