Izvor: Luftika.rs, 09.Okt.2021, 13:28

Jovana Jeremić i Jovan Memedović u urnebesnom intervjuu koji će vas nasmejati do suza

Jovana Jeremić, doajenka srpskog novinarstva, napravila je neverovatan profesionalni iskorak prelaskom sa televizije „Happy“ na konkurentsku televiziju ružičastih boja koju uspešno vodi najpoznatiji srpski inovator Željko Mitrović.
Ova diva je sada zadužena za vikend izdanja jutarnjeg programa na „Pink“ televiziji gde se susreće sa drugim intelektualnim gromadama poput Dragana J. Vučićevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Nebojše Krstića ili Vojislava Šešelja.
Jovana predstavlja inspiraciju mnogim humorističkim stranicama na društvenim mrežama, a ovoga puta postao je viralan klip u kojem se pojavljuje i jedan pravi novinar Jovan Memedović. Radi se o isečku iz podkasta Agelast koji vodi Galeb Nikačević kojeg Memedović hvali za njegov novinarski entuzijazam. Umesto Galeba video montažom u ovaj klip ubačena je Jovana Jeremić i nastalo je pravo malo remek delo.
Svaka čast autoru ovog šaljivog videa jer nas je nasmejao u ovom jesenjem pandemijskom periodu.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by lemajić dr jovan (@l.e.m.a.x)


Kakva Megan Markl, kakva Opra Vinfri, gasite internete: Jovana Jeremić je kraljica drame! (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.