IZ SENKE SVE POSMATRALI: Milica i Željko Mitrović stigli u Šimanovce zbog Stanije, Kristijana i Kije

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 12:38

IZ SENKE SVE POSMATRALI: Milica i Željko Mitrović stigli u Šimanovce zbog Stanije, Kristijana i Kije

Na fotografiji se jasno vidi!

Bivši prijatelji Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović su se prošle noći susreli uživo pred kamerama u emisiji "Amidži šou" posle dugo vremena.

Kristijan je odmah objasnio šta se dogodilo između njega i Stanije i zašto su završili na sudu (detaljnije OVDE), situacija između zaraćenih strana završila se apsolutno neočekivano (pogledajte OVDE).

Voditelj Ognjen Amidžić je ugostio i  pevačice Kristinu Kockar i Mariju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mikić, kao i manekenku Dejanu Živković.

Kija je pred kamerama progovorila o tumoru (klik OVDE), ali i o bivšem suprugu Slobodanu Radanoviću i tužbi koju planira da podnese protiv repera Vuka Moba zbog svega što je izgovorio o njoj u "Zadruzi".

Ono o čemu će se definitivno pričati je provokativna odevna kombinacija Kockareve, ali i perverzni momenat kada je pokazala zadnjicu u emisiji uživo, koju je poljubila Stanija Dobrojević (pogledajte klikom OVDE).

Izgleda da gosti popularne emisije nisu primetili da ih iz senke posmatraju direktor Pink TV Željko Mitrović i njegova supruga Milica.

Milica je objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram ispred studija u Šimanovcu, a po svemu sudeći nastala je u toku prošle noći.

A post shared by Milica Mitrovic (@milica.mitrovic.pink) on Nov 3, 2020 at 1:44pm PST

VAU, KOLIKI JOJ JE STOMAK! Atijas uhvatio momenat Lune sa Anabelom u stanu! Svi gledaju samo u OVO (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.