Evo šta nas očekuje na početku “Zadruge 3” (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 06.Sep.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta nas očekuje na početku “Zadruge 3” (VIDEO)

Otvaranje će biti u znaku sambe. Imaću performans nakon malog obliska sa Lunom i Ognjenom - poručio Željko Mitrović VLASNIK ružičaste imperije Željko Mitrović samo dva sata pre spektakularnog početka treće sezone rijalitija „Zadruga“ otkrio je detalje večeri koju svi s nestrpljenjem iščekuju. Naime, Mitrović je otkrio da je morao da zapreti robotu Leposavi koja će biti deo jednog od najvećih projekata TV Pink. - Bio si malopre prisutan, imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sam nesuglasice i rasprave sa našim humanoidom Leposavom koja je prestala da sluša. Ona je počela paralelno da razgovara, što je potpuno sumanuto. Pripretio sam Leposavi da ukoliko bude toliko svojeglava i svojevoljna da joj preti razmontiravanju ili ću joj počupati baterije. Nije ona mene napravila, nego ja nju - rekao je Željko Mitrović. Vlasnik TV Pink je otkrio detalje o novim prostorijama na velelepnom imanju. PROČITAJTE JOŠ - OVO SU SVI UČESNICI ZADRUGE 3! Ceo spisak učesnika, a među njima najveći ZAVODNIK estrade, momak sa VRELOG ASFALTA, a ONA kad uđe.. - Biće mnogo novih stvari. Sve je to stvoreno i napravljeno da bi omogućili da život u „Zadruzi“ bude kvalitetniji, ali i da bi različite veštine ispoljili naši takmičari. Imamo i umetnički deo i sportski deo i vodeni deo. Ta sobica je relativno mala i moći će do nje da dođu samo ako su mnogo gladni i ako su potrošili sve što su kupili za predstojeću nedelju, ali da bi došli do te hrane moraju da zarone i ne mogu to da odnesu iz te sobice zato što bi morali da pokvase jer moraju da rone, a uglavnom će to biti peciva. Ima puno, puno tako sitnih detalja u ovoj ”Zadruzi 3“, mnogo smo sazreli sa prvom i drugom Zadrugom i mislim da je ovo sada jedan kompletiran rijaliti. Život ovde biće im pun prepreka, a tome se brine Veliki šef, to mu je posao - kaže Mitrović. Prema njegovim rečima, nova Zadruga će da startuje sa 50 takmičara. - Moram da objasnim i da dam neko objašnjenje i izvinjenje potencijalnim učesnicima. Obrađeno je 65.000 zahteva. Poruka koju hoću da kažem pre svega mojim Instagram pratiocima je da to što im se niko nije javio ne mora ništa da znači. Prosek u prethodnim „Zadrugama“ je bio oko 100 takmičara, tako da je poruka: „Svi koji niste pozvani i kojima se nismo javili ne znači da vas nećemo pozvati i u nekom trenutku imaćete mogućnost možda i da uđete“ - istakao je vlasnik ružičaste imperije. PROČITAJTE JOŠ - ROBOT LEPOSAVA PROGOVORILA I SAD UČI SVE O UČESNICIMA: 'Zadruga 3' već pomera sve granice On je otkrio i detalje otvaranja „Zadruge 3“. - Večeras će otvaranje biti u znaku sambe. Imaću performans nakon malog obliska sa Lunom i Ognjenom. Imamo neke devojke koje imaju zanimljiv brazilski ples koje će predvoditi jedan veliki konvoj, ali ostavio bih da ovo veče bude malo iznenađenje.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MILJANA KULIĆ NAPRAVILA NEVIĐENI HAOS Zadruga još nije ni počela, a ona se svađa sa majkom, a onda je NAPALA STARIJU ŽENU (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Sep.2019

Miljana Kulić pristigla je na otvaranje treće sezone Zadruge, a pred ulazak u šou program Pinka napravila je haos ispred studija, pa je vrlo brzo uspela da se posvađa i sa majkom i sa novom dadiljom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.