Željkova Mina dobila pesmu od obožavaoca

Izvor: Blic, 30.Dec.2014, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željkova Mina dobila pesmu od obožavaoca

Naslednica Željka Joksimovića uživa u tome što je popularna na Fejsbuku i Instagramu. Sa strašću postavlja svoje provokativne fotografije i stiče fanove koji joj uzvrćaju na najrazličitije načine, a jedan obožavalac joj je napisao pesmu.

Mina Joksimović svakom svojom fotografijom rasplamsa maštu svojih muških fanova kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je svakodnevno sve više na društveniom mrežama.

A photo posted by Mina Joksimović (@minajoksimovich) on Dec 12, 2014 at 5:16am PST

Jedan obožavalac je fasciniran njom napisao i stihove na kojima mu se ljubazno zahvalila, nakon što je objavila ovu fotografiju.

A photo posted by Mina Joksimović (@minajoksimovich) on Dec 12, 2014 at 8:17am PST

Evo pesme :

Mina iz lepog grada Valjeva, tamo gde je rođen slavni vojvoda Živojin Mišić dolazi prelepa Mina Joksimović.

Ona je dama, ona je boginja, e, moj mali anđele lepih očiju, gde ja danas ljubav i poštenje?!

Jedino si ti prava devojka, jedino ti znaš se ponašati normalno i pošteno. Bravo za tebe Mina. Tvoj otac je gospodin čovek, a ti si pepeljuga.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tata Željko ne treba da brine za manjak tekstopisaca: Obožavalac opevao “boginju” Minu Joksimović!

Izvor: Svet, 30.Dec.2014

Naslednica Željka Joksimovića uživa u tome što je popularna na Fejsbuku i Instagramu. Sa strašću postavlja svoje provokativne fotografije i stiče fanove koji joj uzvrćaju na najrazličitije načine, a jedan obožavalac joj je napisao pesmu.. Mina Joksimović svakom svojom fotografijom rasplamsa...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.