Željko Joksimović proslavio rođendan – supruga Jovana mu darovala skupocen poklon! FOTO

Izvor: Svet plus, 20.Apr.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović proslavio rođendan – supruga Jovana mu darovala skupocen poklon! FOTO

Popularni pevač Željko Joksimović danas proslavlja 44. rođendan, a supruga Jovana je odlučila da ga obraduje prilično skupocenim poklonom!

Pevač Željko Joksimović nedavno je sa suprugom Jovanom proslavio drugi rođendan sina Koste, a danas je došao red na njega. Čestitke stižu sa svih strana, a Željko se na društvenoj mreži tviter pohvalio poklonom koji je dobio od supruge. U pitanju je bicikl marke BMW čija se vrednost procenjuje između 1000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i 1500 evra. Željko je oduševljen poklonom, a da li će proslaviti rođendan velikom žurkom ili u krugu najbližih, ostaje nam da vidimo.

...a od zene...#bmwbicycle cc @jovanamac pic.twitter.com/zwLyXf6D4X

— Zeljko Joksimovic (@ZZeljko) April 20, 2016
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović,   Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.