Željko Joksimović otvara TRI televizijska kanala?!

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović otvara TRI televizijska kanala?!

Pevač širi poslovne horizonte i "preuzima" voditeljke...

Željko Joksimović otvara tri kablovske televizije, piše "Kurir". On će u svoje redove dovesti voditeljke Maju Nikolić i Natašu Miljković, ali ne i suprugu Jovanu, koja zajedno sa Srđanom Predojevićem ostaje na Prvoj.

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) izdalo je 4. juna dozvolu za kablovsko emitovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tri kanala - "K1 studio", "Stajl fajl" i "TV DR". Sve tri televizije pripadaju firmi "Minakord medija", koju je je Joksimović osnovao 17. maja ove godine.

Prema tvrdnjama "Kurira", kanal "Stajl fajl" biće namenjen deci i pre početka emitovanja promeniće naziv, "TV DR" baviće se zdravstvom, "K1" će biti muzička televizija, a još uvek nije poznato gde će Nikolićeva i Miljkovićeva biti angažovane.

"Niko ne zna odakle Željku ideja i želja da se posveti televiziji. Malo nas je to iznenadilo jer je u pitanju ozbiljan projekat, u koji treba da se ulaže dosta novca, ali i vremena, što on svakako sam neće moći. Veliki je zalogaj za njega da odjednom pokrene tri televizije. Ali, koliko čujem, već je angažovao neke ljude koji su u toj oblasti dugo godina i koji su stručni, poput Manje Grčić, doskorašnje generalne direktorke Prve televizije. Ona će verovatno i kod Željka obavljati sličan posao", rekao je izvor za ovaj list.

"Suzo moja, Suzana!" Joksimović od roka do narodnjaka!

Zanimljivo je to da Željkova supruga Jovana Joksimović neće biti pojačanje na "TV K1" jer, zbog ugovora, mora da ostane u sadašnjoj medijskoj kući.

"Zasad je sigurno da će Maja Nikolić i Nataša Miljković preći u Joksimovićevo jato. Zbog toga su dale otkaz na Prvoj jer im se dopala Željkova ponuda. Verovatno svi očekuju da će i Jovana tamo preći zajedno sa kumom Srđanom, ali to se neće desiti. Barem ne u narednih godinu dana jer su njih dvoje ugovorom vezani za TV Prva i ne mogu da jednostrano prekinu saradnju zbog ogromnih penala koje bi morali da plate", dodaje izvor.

Silikoni u usnama i dekolte - ćerka Željka Joksimovića!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.