ZBOG NEVREMENA: Odložen koncert Željka Joksimovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2018, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG NEVREMENA: Odložen koncert Željka Joksimovića

Novi termin biće naknadno objavljen.

Hiljaditi koncert Željka Joksimovića, koji je trebalo da se održi u subotu 16. juna na stadionu "Tašmajdan" je odložen zbog mogućih nepovoljnih vremenskih uslova. Ovu informaciju potvrdio je i popularni kantautor.

- Upravo smo dobili nedvosmislenu potvrdu da se i sutra popodne očekuje snažno nevreme. Ne želimo da rizikujemo bezbednost ljudi u publici i zbog toga smo odlučili da pomerimo datum. Novi termin će vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brzo biti saopšten. Sve kupljene karte za koncert 16.06. će važiti za novi datum koji budemo odredili - izjavio je Željko Joksimović.

Pevač je ovu informaciju podelio i sa svojim obožavaocima na Instagramu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.