ZABORAVLJENE LJUBAVI DEVEDESETIH Sandra Meljničenko se pre Marka Jarića zabavljala sa OVIM pevačem, a ONA je bila prva poznata devojka Željka Joksimovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABORAVLJENE LJUBAVI DEVEDESETIH Sandra Meljničenko se pre Marka Jarića zabavljala sa OVIM pevačem, a ONA je bila prva poznata devojka Željka Joksimovića

Za neke sigurno niste ni znali!

Teško ćete poverovati da su se ove ljubavi zaista i desile, a danas ih se malo ko uopšte i seća.

Mnogi se sećaju burne romanse Željka Joksimovića i Leontine, a on je pre Leontine bio u vezi i sa Svetlanom Cecom Slavković.

Frontmen grupe Mobi Dik tek nedavno je priznao da je bio u vezi sa Anom, ali i sa Aleksandrom Perović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok su bile sa njim u grupi.

- To smo krili i pravili se blesavi. To je bilo ozbiljno, jer sam voleo i jednu i drugu - rekao je on.

Pre nego što se udala za ruskog bogataša, Sandra Meljničenko koja je danas udata za ruskog bogataša se prezivala Nikolić i imala je veze sa mnogim poznatim ličnostima. Navodno se zabavljala sa Markom Jarićem, a jedan od njenih prvih momaka bio je i Pera iz grupe Tap 011. Nedavno je i Gagi Đogani izjavio da je bio u vezi sa Sandrom, kada je on imao 19, a ona samo 14 godina.

Nakon što je Marina Perazić u rijalitiju Farma 2009. otkrila da je bila u vezi sa popularnim pevačem, kasnije je i on to priznao, naglasivši da je to bilo pre 20 godina. Marina je kasnije ispričala da Vlado nije za brak, ali da je bio dobar kao igračka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.