Veliko slavlje u vili na Dedinju: Brojne zvanice proslavljaju rođenje malog Željka sa porodicom Ražnatović (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 04.Jun.2020, 00:54

Veliko slavlje u vili na Dedinju: Brojne zvanice proslavljaju rođenje malog Željka sa porodicom Ražnatović (FOTO)

Povodom rođenja naslednika, porodica Ražnatović je upriličila slavlje u vili u Ljutice Bogdana na Dedinju Bogdana i Veljko Ražnatović dobili su danas sina, kome su dali ime Željko po pokojnom dedi Arkanu. Pevačica Ceca postala je baka.Povodom rođenja naslednika, porodica Ražnatović je upriličila slavlje u vili u Ljutice Bogdana na Dedinju.U vilu su pristigle brojne zvanice, kako bi sa porodicom proslavili ovaj radostan dan.Da uveličaju slavlje Ražnatovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << stigli su Jovana i Željko Joksimović, pevačica Maja Berović, Aco Pejović sa suprugom Biljanom.Na slavlje je stigla i kreatorka Marijana Mateus, dugogodišnja prijateljica Ražnatovića.Ispred vile Ražnatovića pojavila se i folk zvezda Sanja Đorđević, koja je svojim dugogodišnjim prijateljima uputila najlepše želje povodom rođenja Željka Ražnatovića.Na slavlje su stigli i Filip Krajinović, Anastasijine prijateljice, kao i Rodići, Bogdanini roditelji i sestra. Bila je tu i pevačica Aleksandra Prijović, kao i Žika Jakšić.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović,   Ceca

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ceca izašla na ulicu i dala znak: Spektakularan vatromet iznad vile Ražnatovića u čast rođenja malog Željka (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 04.Jun.2020

Iznad vile zasijao je spektakularni vatromet, koji je bez daha ostavio sve prisutne Slavlje povodom rođenja Bogdaninog i Veljkovog sina Željka organizovano je u vili na Dedinju.Pošto se iz elegantnog belog odela presvukla u udoban džins i belu majicu, Ceca Ražnatović izašla...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.