Izvor: Press, 05.Okt.2017, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO JE FEJK! Marija Šerifović oplela po estradi, i to dok je Joksimović slavio rođenje bliznakinja! (FOTO)

Dok je pola estrade bilo na Joksimovićevoj žurki, Marija Šerifović je pokušavala da zaspi, a povodom događaja se oglasila na Instagramu.
Foto: ATA images, Vladimir Milovanović
Željko Joksimović sinoć je gala žurkom u jednom restoranu proslavio rođenje ćerkica, bliznakinja Ane i Srne, koje je njegova supruga Jovana Joksimović donela na svet 2. oktobra.

Iako je Željkovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << slavlje bilo događaj večeri i svoju sreću je podelio sa gotovo celom estradom, Marija Šerifović nije bila tamo.
Po svemu sudeći vreme je provela kod kuće, a budući da nije mogla da spava, Marija je u gluvo doba noći na "storiju" objavila niz poruka i jednom jasno stavila do znanja zašto je nema na Joksimovićevoj žurki.

Pogledaj vesti o: Željko Joksimović,   Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.