IZRASLA U LEPOTICU: Upoznajte Minu, ćerku Željka Joksimovića!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2014, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZRASLA U LEPOTICU: Upoznajte Minu, ćerku Željka Joksimovića!

Seksi: Mini Joksimović prijatelji ispod fotografija na Fejsbuku pišu da podseća na Kim Kardašijan, a njen otac ne krije da je veoma ponosan na nju

Ti si, ćero, tatin sin!

Mina, ćerka Željka Joksimovića iz prvog braka, izrasla je u pravu lepoticu! Iako je svi pamte kao simpatičnu devojčicu s naočarima, koja je od tate nasledila talenat za muziku, ona kao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se preko noći pretvorila u prelepog labuda, sudeći po fotografijama sa njenog profila na Fejsbuku. Prijatelji u pojedinim komentarima ispod slika njen izgled porede s atraktivnom Kim Kardašijan.

Joksimovićeva ćerka je prošle godine napunila 18, a uspešan je student muzičke akademije, koju njen otac nikad nije priveo kraju. Popularni pevač se upisao na odsek harmonike prvo u Podgorici, pa se prebacio u Beograd, a onda u Srpsko Sarajevo, ali nigde nije uspeo da dobije diplomu. Za razliku od njega, Mina je na dobrom putu da to ostvari.

Kantautor i aktuelni član žirija muzičkog takmičenja „X faktor“ ove godine će postati otac drugi put jer je njegova supruga Jovana već u sedmom mesecu trudnoće, ali isto tako ima mnogo razloga da bude ponosan na svoju punoletnu ćerku.

- Ponosan sam otac devojke koja je sad već punoletna. Otac si ceo život, roditeljska uloga je najvažnija koju imamo. Posebno sam srećan jer je Mina veoma talentovana i uveren sam da će s vremenom taj talenat i iskazati. Često je čak i moj savetnik, uvek je rado pitam za mišljenje i veoma ga cenim. Njoj uvek govorim da veruje u sebe i poštuje sebe i druge - rekao je nedavno Joksimović.

Joksimović u Istanbulu

PREMIJERA „BALKAN PROJEKTA“

Na koncertu u Istanbulu 14. februara Željko Joksimović sprema poseban repertoar koji će, pored velikih hitova, obuhvatiti i njegove kompozicije filmske i pozorišne muzike koji nosi naziv „Balkan projekat“ .

- Osnova ideja je da to bude spona muzičkog nasleđa balkanskih zemalja čiji narodi mogu, svako za sebe, da pronađu svoj identitet u muzici kao vrhunskoj i jedinoj umetnosti koja nema granice. Zbog toga, jednako koliko i zbog svoje publike u Turskoj, s velikim nestrpljenjem iščekujem nastup - objasnio je Joksimović.

(LJ. R.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOMBA! Ovo je fatalna ćerka Željka Joksimovića! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Feb.2014

Pevač i kantautor Željko Joksimović iz svog prvog braka sa Vesnom ima 19-godišnju ćerku Minu, koja je, po svemu sudeći izrasla u pravu lepoticu! Minu Joksimović mnogi pamte kao simpatičnu devojčicu sa izvanrednim talentom za muziku, međutim, mnogim pripadnicima muške populacije pamet su pomutile...

Nastavak na Telegraf.rs...

PONOSAN-TATA-Upoznajte-Minu-cerku-Zeljka-Joksimovica

Izvor: medio.rs, 09.Feb.2014

Mina je prošle godine napunila 18 godina, a ako je suditi po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, izrasla je u pravu lepoticu

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.