DUGO SKRIVANA ZELJA Joksimovic otkrio kako su bliznakinjama odabrali imena

Izvor: medio.rs, 11.Okt.2017, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUGO SKRIVANA ZELJA Joksimovic otkrio kako su bliznakinjama odabrali imena

Poznati par Jovana i Željko Joksimović nedavno su postali roditelji dve ćerke. Za svoje mezimice odabrali su lepa imena koja nisu jedna od onih koja su "prema svetskim trendovima".

Devojčice su nazvali Ana i Srna, a poznati muzičar je sada i otkrio zašto su se on i njegova supruga opredelili baš za ta.

"Ime Ana bilo je Jovanina želja iz detinjstva, pa smo od prvog trenutka znali da će se jedna od njih dve tako zvati. O drugom imenu smo dugo razmišljali, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << a Srna nam je nekako oboma prirasla srcu. Vežbali smo izgovor imena uz prezime i dobro paše", istakao je Željko i time otkrio da je Jovana htela ime Ana za svoju ćerku iako o tome nikada nije govorila.

Nema sumnje da su oboje ostvarili svoje želje, a emotivno značenje koje se krije iza toga još jedan je od pokazatelja da su njih dvoje presrećni zbog dolaska bliznakinja.

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović,   Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.