Aleksandra Jeftanović BEZ DLAKE NA JEZIKU OTKRILA kakvi su Željko i Jovana Joksimović ŠEFOVI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 21:35

Aleksandra Jeftanović BEZ DLAKE NA JEZIKU OTKRILA kakvi su Željko i Jovana Joksimović ŠEFOVI! (FOTO)

Iskrena, kao i uvek!

Jedna od omiljenih voditeljki Aleksandra Jeftanović povukla se sa malih ekrana, kada se ostavarila kao majka i napravila dužu pauzu.

Nakon par godina, vratila se ponovo voditeljskom poslu i zaposlila na televiziji "K1" čiji je vlasnik Željko Joksimović.

Aleksandra Jeftanović je godinama vodila sve emisije rijaliti programa "Farma", a na njeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesto je došla Dušica Jakovljević.

Lepa voditeljka je rekla da posle rijaliti programa nema problema da vodi bilo koji format, a sada otkrila kakvi su Jovana i Željko kao šefovi i kako se slaže sa njima.

Objavu dijeli Aleksandra Jeftanović (@aleksandra.jeftanovic)

- Mi se baš dosta dugo znamo i dugo smo sarađivali i ono što je super da smo se uvek sa Jovanom, kao kolege, a i sa Željkom poštovali. Lako je kad je dobro, za sad je baš dobro - rekla je Aleksandra za emisiju Alo Vip.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović,   Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAPUSTILA RIJALITI, SAD RADI KOD JOKSIMOVIĆA Voditeljka otvoreno o odlasku sa "Pinka" i tome kakvi su Jovana i Željko šefovi

Izvor: Blic, 27.Jul.2021, 06:47

Voditeljka Aleksandra Jeftanović dugi niz godina radila je na televiziji "Pink", dok je sada gledamo kao domaćicu emisije "Kec na jedanaest" na TV "K1".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.