U Danu uživo o krizi u Narodnom pozorištu

Izvor: N1 televizija, 07.Nov.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Danu uživo o krizi u Narodnom pozorištu

Situacija u kojoj se već nedeljama nalazi Narodno pozorište u Beogradu tema je emisije Dan uživo. Nakon što je upravnik Dejan Savić odbio da podnese ostavku kako su to zaposleni tražili, čućete da li glumci idu u štrajk. Naši gosti su smenjeni direktor Drame Narodnog pozorišta Željko Hubač i glumac Hadži Nenad Maričić.

Američki Predstavnički dom dobiće demokratsku većinu, dok će republikanci predsednika Donalda Trampa zadržati kontrolu nad Senatom. Te >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rezultate, izborni tok, kampanju za Dan uživo komentariše novinar Denis Kolundžija.

Treća sezona serije Ubice mog oca počinje na Top kanalu 12. novembra. Više o novinama čućete od glumca Tihomira Stanića.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maričić: Afere obeležile mandat Savića i molimo ga da ode

Izvor: N1 televizija, 07.Nov.2018

Član ansambla Drame glumac Hadži Nenad Maričić izjavio je u Danu uživo da je jedini zahtev sindikata da upravnik podnese ostavku. "Sutra od 19.45, svi koji su članovi SINGLUS biće u foajeu i dočekivaće publiku sa odštampanim proglasom, do 20.45 kada će početi predstava. Predstava se ne odlaže",...

Nastavak na N1 televizija...

MUK NA SCENI Večeras štrajk upozorenja u Narodnom pozorištu, upravnik Dejan Savić pozvao Vladu DA GA SMENI

Izvor: Blic, 08.Nov.2018, 11:22

Odbivši da podnese ostavku, upravnik Narodnog pozorišta u Beogradu bacio rukavicu u lice zaposlenima koji nedeljama traže njegov odlazak, ali i Vladi Srbije koja ga imenuje na tu funkciju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.