Svađa u Skupštini: Ko treba da podnese ostavku, Stefanović ili Pajtić?

Izvor: Press, 19.Jan.2015, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svađa u Skupštini: Ko treba da podnese ostavku, Stefanović ili Pajtić?

Ministar pravde Srbije Nikola Selaković i šef Poslaničke grupe Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović nastavili su raspravu o tome ko bi trebalo da podnese ostavku
Ministar pravde Srbije Nikola Selaković i šef Poslaničke grupe Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović nastavili su raspravu o tome ko bi trebalo da podnese ostavku, ministar ili pokrajinski premijer Bojan Pajtić.
Stefanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je rekao da pred Vladom Vojvodine nema štrajka, dok su pred Ministarstvom pravde četiri meseca trajali štrajkovi advokata.

Selaković je rekao da nije problem da se organizuje štrajk vrlo brzo pred Vladom Vojvodine, ali da ova vlast ima demokratski kapacitet i da to neće raditi.

''Nekome je krivo što smo se mi dogovorili sa advokaturom. Advokatura je važan esnaf, mi predstavljamo građane i Republiku Srbije, a ne znam koga predstavlja Bojan Pajtić i klika u Banovini'', rekao je Selaković.

Poslanik Socijaldemokratske stranke Marko Đurišić tražio je povredu poslovnika jer predsedavajuća Maja Gojković nije opomenula ministra da ne može da priziva okupljanja ispred pokrajinske vlade.

Ovde su poslanici kritikovani da prizivaju ukrajinski scenario, a kada ministar nešto slično kaže, vi ga ne opominjete, rekao je Đurišić, dok je Gojković odbacila te tvrdnje i rekla da će se parlament izjasniti o povredi poslovnika.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.