Štrajk upozorenja radnika Doma zdravlja u Bihaću

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Mar.2021, 15:52

Štrajk upozorenja radnika Doma zdravlja u Bihaću

Uposlenici Doma zdravlja u Bihaću, na sjeveru Bosne i Hercegovine, u utorak 2. marta održali su štrajk upozorenja, tražeći od nadležnih rješenje zbog prošlogodišnjeg zemljotresa koji je oštetio ovu zgradu. Radnici Doma zdravlja Bihać su na taj način željeli izraziti nezadovoljstvo uvjetima rada. Podsjećamo, 29. decembra 2020. godine u potresu koji je pogodio Petrinju i Sisak u Hrvatskoj uništen je veći dio zgrade Doma zadravlja u Bihaću. Nakon toga je došlo do reorganizacije načina rada...
Pogledaj vesti o: Štrajk,   Zemljotres

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štrajk medicinara u Bihaću: Zgrada Doma zdravlja nije bezbjedna za rad

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2021

BIHAĆ - Zaposleni u Domu zdravlja Bihać danas su održali štrajk upozorenja kako bi ukazali na to da zgrada u kojoj rade, a koja je oštećena u zemljotresu krajem prošle godine, nije uslovna i bezbjedna za pacijente i zdravstvene radnike.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.