Štrajk u Lufthansi: U ponedjeljak se odgađa 929 letova

Izvor: SEEbiz.eu, 09.Nov.2015, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk u Lufthansi: U ponedjeljak se odgađa 929 letova

BERLIN - Lufthansa zbog nastavka štrajka kabinskog osoblja u ponedjeljak odgađa 929 letova, a ta će mjera pogoditi više od 100.000 putnika, prenosi u nedjelju AFP pozivajući se na priopćenje njemačke aviokompanije.

"Od 3.000 najavljenih letova bit će odgođeno njih 929, a radi se o odlaznim i dolaznim letovima u zračnim lukama u Frankfurtu, Muenchenu i Dusseldorfu", doznaje se u priopćenju i precizira da će ta mjera pogoditi točno 113.000 putnika.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Štrajk je dio cjelotjednih akcija u organizaciji sindikata kabinskog osoblja UFO u cilju promicanja zahtjeva u sporu oko beneficija vezanih uz ranije umirovljenje i mirovine.

Čelništvo zračne kompanije je u nedjelju navečer izrazilo spremnost "za nastavak pregovora".
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.