Sandra Božić prekinula štrajk glađu, Martinović nastavlja

Izvor: RTS, 11.Maj.2020, 20:59

Sandra Božić prekinula štrajk glađu, Martinović nastavlja

Poslanica Srpske napredne stranke Sandra Božić rekla je da, na molbu predsednika Srbije i lidera partije Aleksandra Vučića, prekida štrajk glađu. Šef poslaničke grupe SNS-a Aleksandar Martinović od štrajka ispred Skupštine ne odustaje.
Aleksandar Martinović rekao je tokom obraćanja medijima na skupštinskim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stepenicama, gde štrajkuje od juče, da je čuo da je Aleksandar Vučić zamolio njega i Sandru Božić da prekinu štrajk glađu.

"Ja pozivam svoju koleginicu da prekine sa štrajkom i posluša predsednika naše stranke. Hvala joj, pokazala je da ima veliku snagu i hrabrost, žene SNS-a su pokazale ogromnu snagu, entuzijazam i energiju da Srbija bude još bolja i ide još snažnije napred", rekao je šef poslaničke grupe SNS-a.
Martinović je rekao da još nije odlučio da li će da prekine štrajk glađu.
"Odluka je isuviše teška, jer ovde nismo došli da pravimo predstavu već da se borimo za to da tužilaštvo krene da reaguje na fašističke ispade Đilasa i Obradovića i njegovih batinaša", rekao je Martinović i ponovio da još nije spreman da prelomi da li da prekine štrajk glađu.
Nakon obraćanja Martinovića, Sandra Božić je novinarima rekla da će poslušati molbu Vučića i kolege Martinovića i prekinuti štrajk glađu.
Navela je da odluku donosi "teška srca" jer je borba u koju je ušla sa svojim stranačkim kolegom iskrena i, kako kaže, tiče se budućnosti Srbije. 
Dodala je da i pored prekida štrajka, ostaje pri zahtevu da Tužilaštvo, kako kaže, počne da radi svoj posao. 
Aleksandar Martinović i Sandra Božić stupili su u štrajk glađu jer, kako navode, tužilaštvo ne reaguje na činjenicu da je Boško Obradović sa grupom huligana u petak napao poslanika Marijana Rističevića, oborio ga, šutirao, naneo mu teške telesne povrede i pokušao da ga ubije. 
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SANDRA BOŽIĆ PREKIDA ŠTRAJK! Vučiću stigao odgovor Martinovića: Na meni je sada TEŠKA ODLUKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović odgovorio je na apel predsednika Srbije Aleksandra Vučića...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u obraćanju naciji u ponedeljak uveče poslao molbu članovima Srpske napredne stranke, Aleksandru Martinoviću i Sandri Božić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Božić prekinula štrajk glađu, Martinović još razmišlja o apelu predsednika, Obradović nastavlja štrajk

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2020

Narodna poslanica SNS Sandra Božić odlučila je večeras da ispoštuje molbu predsednika stranke Aleksandra Vučića i prekine štrajk glađu koji je započela u nedelju sa svojim stranačkim kolegom Aleksandrom Martinovićem...Božić je ispred skupštine rekla novinarima da teška srca donosi tu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Sandra Božić prekinula štrajk glađu

Izvor: Danas, 11.Maj.2020

Poslanica Srpske napredne stranke Sandra Božić je, nakon poziva predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njenog kolege iz skupštinske klupe Aleksandra Martinovića, odlučila da prekine štrajk glađu, prenosi N1.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.