SATIMA NE JEDE I NE PIJE! TRAŽE DA JE PUSTE: Majina agonija zbog Milija - nastavak štrajka, poziv sestre

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2019, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SATIMA NE JEDE I NE PIJE! TRAŽE DA JE PUSTE: Majina agonija zbog Milija - nastavak štrajka, poziv sestre

Hoće kući! Problem s Milutinovićem nije od juče...

U rijaliti "Parovi" se ovog popodneva uključila sestra Marijane Marković, Dragana koja joj je uputila reči podrške nakon sinoćnjeg nemilog događaja, svađe koja je nastala između verenika Marijane i Milutina Radosavljevića Milija.

- Malena, samo da ti kažem da smo svi uz tebe, da nam je jako teško i samo hoću da ti poručim da treba da kažeš istinu. Da ljudi prosto znaju sa kim si imala posla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sve probleme koje si imala zbog njega! - rekla je Dragana svojoj sestri.

- Meni je važno da ja znam, da vi znate, da moj brat zna istinu. Ovde ne želim ljudima da se dokazujem i da pričam. Od jutros nisam pila vodu, nisam jela i tako će biti sve dok ne budem izašla. Nemojte da se brinete za mene! - rekla je Marijana.

- Budi jaka kao što si bila do sad. Ti znaš da si ušla u rijaliti zbog ljubavi. Vidiš i ti sama da to nije to. - rekla jeDragana, a ostaje nam da vidimo da li će Marijana poslušati sestru.

Marijana Marković je nakon sukoba sa Milutinom Radosavljevićem Milijem, podvukla crtu i zauvek se oprostila od budućeg braka.

Ona je, pokušavajući da sakrije od kamera, tiho pričala sa nekim od takmičara i u takvim razgovorima priznala da njihov problem vuče korene van vile Parova, i da Miliju nije prvi put da fizički zlostavlja Marijanu.

Tako je Marijana u razgovoru sa Ilijanom Vagić rekla da je predosetila da će doći do nevolje jer Miliju ovo nije prvi put, i oni su zajedno potražili pomoć od stručne osobe da bi se izborili sa njegovim naletom agresije i besa.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.