Izvor: N1 televizija, 23.Mar.2018, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavnik Organizacije za pomoć osobama sa invaliditeto štrajkuje glađu

Zdenko Borošek, predstavnik Organizacije za pomoć osobama sa invaliditetom duže od dve nedelje štrajkuje glađu u Pirotu. Štrajk glađu je lični čin kojim pokušava da ukaže na opšti problem – osobe sa invaliditetom ne mogu da dobiju posao, žive od socijalne pomoći i na teret grada i države umesto da za sebe i državu zarađuju.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Štrajkuje glađu i traži da se u Pirotu zapošljavaju osobe sa invaliditetom

Izvor: JužneVesti.com, 24.Mar.2018, 16:25

Više od dve nedelje predstavnik Organizacije za pomoć osobama sa invaliditetom Zdenko Borošek štrajkuje glađu ispred Gradske uprave u Pirotu, a time želi da ukaže na tešku finansijsku situaciju osoba sa invaliditetom u ovom gradu, koje su bez posla i žive od socijalne pomoći, jer niko neće...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.