Nezavisni sindikat policije zamrznuo štrajk

Izvor: Studio B, 15.Feb.2011, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezavisni sindikat policije zamrznuo štrajk

Barbulov kazao da je štrajk prekinut jutros od šest sati i da se policija vraća u svoj ustaljeni režim rada.

Predstavnik Nezavisnog sindikata policije Velimir Barbulov izjavio je da je danas prekinut štrajk članova tog sindikata, a da će sutra biti nastavljeni pregovori sa Ministarstvom finansija o usklađivanju odredbi posebnog kolektivnog ugovora.

Barbulov kazao da je štrajk prekinut jutros od šest sati i da se policija vraća u svoj ustaljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << režim rada.

On je naveo da su se uslovi da se zamrzne štrajk stekli zahvaljujući sinoćnjem potpisivanju protokola između tog sindikata i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića kojim je regulisano poboljšanje materijalnog položaja radnika MUP-a.

"Sada nadziremo odvijanje onog što je predviđeno protokolom, a ako sve bude u skladu sa njim neće biti štrajka", kazao je Barbulov.

On je dodao da je dogovoreno da se nastavi sa isplatom socijalne pomoći, jubilarnih nagrada kao i drugih vrsta novčanih davanja do postizanja konačnog sporazuma o povećanju zarada.

Barbulov je ukazao da je važno to što je intenziviran socijalni dijalog zahvaljujući razgovorima sa premijerom i ministrima finansija i policije kako bi se popravio položaj zaposlenih u policiji.

Članovi Nezavisnog sindikata policije bili su u zakonskoj obustavi rada od 3. februara.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEZAVISNI SINDIKAT POLICIJE ZAMRZNUO ŠTRAJK

Izvor: Kurir, 15.Feb.2011

BEOGRAD - Predstavnik Nezavisnog sindikata policije Velimir Barbulov izjavio je da je danas prekinut štrajk članova tog sindikata, a da će sutra biti nastavljeni pregovori sa Ministarstvom finansija o usklađivanju odredbi posebnog kolektivnog ugovora...Barbulov je kazao da je štrajk prekinut jutros...

Nastavak na Kurir...

Sindikati policije u Ministarstvu finansija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2011, 04:21

BEOGRAD -..Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da su počeli pregovori sa Ministarstvom finansija da, prvi put u istoriji, policijski službenici dobiju poseban kolektivan ugovor, posle čega bi usledili razgovori o izmeni zakona o policiji...Razgovaralo bi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Sindikati policije nastavljaju pregovore

Izvor: Radio 021, 16.Feb.2011

Dva reprezentativna sindikata policije nastaviće danas sa ministrima finansija i unutrašnjih poslova, Dijanom Dragutinović i Ivicom Dačićem, pregovore o posebnom kolektivnom ugovoru, pošto je Nezavisni sindikat policije prekinuo štrajk, započet 3. februara.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.