Nema nastave u tri županije, iz Vlade najavili kako štrajk više neće plaćati

Izvor: SEEbiz.eu, 15.Nov.2019, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema nastave u tri županije, iz Vlade najavili kako štrajk više neće plaćati

ZAGREB - U petak nastave nema u Bjelovarsko-bilogorskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji te u Gradu Zagrebu, što je datum koji označava i prekretnicu jer su iz Vlade poručili kako nakon toga štrajk više neće plaćati.

'Ako neće plaćati, onda neće plaćati', kazao je predstavnik sindikata Branimir Mihalinec na upit što ako Vlada odluči da neće platiti učiteljima vrijeme provedeno u štrajku.

Naglasio da je da od Vlade nisu dobili zadovoljavajuću >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << ponudu i da se, nakon privremene obustave u ponedjeljak, štrajk nastavlja.

I ministar rada poručio je za RTL da se štrajk nakon 15.11. više neće plaćati.

'To je dodatan trošak, koji smatramo da s ovom ponudom nije više potrebno ulagati i smatramo da su se s 8 posto ispunili uvjeti za završetak štrajka', rekao je Josip Aladrović.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.