NASTAVLJA SE LUDILO NA ULICAMA BEOGRADA: Taksisti danas radikalizuju štrajk!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVLJA SE LUDILO NA ULICAMA BEOGRADA: Taksisti danas radikalizuju štrajk!

Beograd će biti paralisan od 14 do 17 sati

Beogradski taksisti najavili su za danas radikalizaciju protesta. Neće biti blokade Gazele i mostova, ali će štrajk biti produžen sat vremena, pa će danas trajati od 14 do 17 sati, u vreme kada se ljudi vraćaju sa posla.

Kao i prethodnih dana oni će automobilima potpuno zatvoriti saobraćaj od Londona do Mostarske petlje i od Slavije do Savskog trga. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Kao i dosad, polazimo sa četiri punkta u gradu (Blok 70, Obrenovački put ka Čukarici, Hala Pionir i Kumodraška) i vozimo do zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici - rekao je Aleksandar Bjelić iz Autotaksi udruženja Srbije.

On je juče rekao da su po savetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića odustali od ideje da se taksistima u Beogradu pridruže i kolege iz Novog Sada, Niša, Kragujevca i Pančeva.

Danas će biti 11. dan kako taksisti protestuju, a povodom najava o blokadi Gazele i drugih mostova iz MUP-a su poručili da neće dozvoliti bilo kome da blokira auto-put.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.