Maja Pavlović prekinula štrajk gladju posle sastanka sa Vučićem

Izvor: Beta, 30.Avg.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Pavlović prekinula štrajk gladju posle sastanka sa Vučićem

Vlasnica "Kanala 9" Maja Pavlović danas je posle sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem odlučila da prekine štrajk gladju jer je dobila čvrste garancije da će u narednih deset dana biti rešen njen problem.Ona je novinarima posle sastanka u Predsedništvu Srbije rekla da će predsednik u narednih 10 dana inicirati razgovore sa nadležnima kako bi došlo do nekoga rešenje."Predsedniku sam rekla da sam već dva puta verovala institucijama, ali do značajnih pomaka u ispunjenju zahteva nije bilo i plašim se da prekinem štrajk i da odem za Novi Sad bez nekog konkretnog rešenja koji će mi dati garanciju da će se stvoriti uslovi za Kanal 9 da ima ravnopravan položaj na tržištu. On mi je dao čvrste garancije da će se to desiti", rekla je Pavlović.Kako je dodala, ako za deset dana ne vidim pomake ona će ponovo doći kod predsednika."Sačekaćemo tih deset dana šta će se dešavati i ja se nadam da više neće biti potrebe da štrajk gladju nastavim", navela je Pavlović.Ona kao pomak vidi to što ju je predsednik Komisije za istraživanje ubistva novinara Veran Matić juče obavestio da su počeli razgovori sa organizacijama za zaštitu autorskih prava oko izmena tarife, s obzirom da su te organizacije ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja Pavlović prekinula štrajk gladju posle sastanka sa Vučićem

Izvor: Beta Video, 30.Avg.2019

BEOGRAD - Vlasnica ``Kanala 9`` Maja Pavlović danas je posle sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem odlučila da prekine štrajk gladju jer je dobila čvrste garancije da će u narednih deset dana biti rešen njen problem. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.