MARTINOVIĆ ODLUČIO DA PREKINE ŠTRAJK GLAĐU! Tužilaštvo se konačno oglasilo POVODOM NASILJA Boška Obradovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 15:19

MARTINOVIĆ ODLUČIO DA PREKINE ŠTRAJK GLAĐU! Tužilaštvo se konačno oglasilo POVODOM NASILJA Boška Obradovića

Martinović je nakon nekoliko dana, odlučio da prekine štrajk glađu.

Šef poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije Aleksandar Martinović obajvio je da prekida štrajk glađu, jer je ispunjen zahtev zbog koga se pre tri dana odlučio na ovaj radikalan korak.

- Tužilaštvo je konačno reagovalo povodom brutalnog nasilja poslanika Boška Obradovića, koji je u petak zajedno sa svojim pristalicama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pretukao našeg kolegu Marijana Rističevića. Nisam zadovoljan saopštenjem tužilaštva, trebalo je da reaguju oštrije i brže - rekao je Martinović i dodao:

- Zbog toga doneo sam odluku da prekinem štrajk glađu jer je ispunjem uslov zbog koga smo se pre tri dana odlučili na ovaj korak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.