Divjak šalje upute školama o načinu nadoknade nastave zbog štrajka

Izvor: SEEbiz.eu, 04.Nov.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divjak šalje upute školama o načinu nadoknade nastave zbog štrajka

ZAGREB - U Ministarstvu rada održava se sastanak ministra rada i mirovinskoga sustava Josipa Aladrovića, ministra financija Zdravka Marića i ministrice obrazovanja Blaženke Divjak s obrazovnim sindikatima. 

Uoči sastanka kratku izjavu medijima dala je ministrica Divjak.

"Prije svega drago mi je da smo konačno u poziciji da sjednemo za stol i razgovaramo o konkretnim kompromisnim prijedlozima. Dobro je da se temeljem koalicijskog sastanka otvorio prostor za pregovore. >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << U sljedećih nekoliko dana sigurna sam da ćemo doći do kompromisnog rješenja, jer to moramo napraviti obzirom da je situacija u školama ozbiljna obzirom na brojne izostanke i broj sati koje treba nadoknaditi", rekla je Divjak, dodavši da će u tom smislu u srijedu školama izdati upute, no nije otkrila o kakvim se konkretno uputama radi
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.