Član GO DS Ivan Krstić najavio štrajk glađu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 09:52

Član GO DS Ivan Krstić najavio štrajk glađu

- Ne interesuju me klanovi i podele. Ovo je moj lični čin. Ja sam neko ko drži datu reč i ne odustaje od toga - napisao je Ivan

Član Glavnog odbora Demokratske stranke Ivan Krstić oglasio se na Tviteru saopštenjem da danas u 13 časova počinje štrajk glađu zbog stanja u svojoj stranci.

- Poštovani prijatelji, danas u 13 časova počinjem štrajk gladju u centrali DS. Obratio sam se pismeno predsedniku DS, predsedniku IO DS. Odgovore nisam dobio. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Moj cilj nisu funkcije, poslaničko mesto ili bilo koje drugo. Moj cilj je jaka i složna DS. Stranka koja će biti nosilac promena. Ne interesuju me klanovi i podele. Ovo je moj lični čin. Ja sam neko ko drži datu reč i ne odustaje od toga. Hvala svima koji ste me juče podržali i onima koji ste me iz najboljih želja odvraćali. Idem do pobede. Jer stranka je iznad nas- napisao je Ivan na svom Tviter nalogu.

Poštovani prijatelji, danas u 13 časova počinjem štrajk gladju u centrali DS. Obratio sam se pismeno predsedniku DS, predsedniku IO DS. Odgovore nisam dobio.

Moj cilj nisu funkcije, poslaničko mesto ili bilo koje drugo. Moj cilj je jaka i složna DS. Stranka koja će biti...

— Ivan Krstić (@krckoLE) June 1, 2020

Ivan je član Glavnog odobra DS i poznat je po tome što je i ranije na svom nalogu kritikovao predsednika DS Zorana Lutovca jer nije reagovao kada je lider Dveri Boško Obradović napadao DS.

Jedina zaštita od virusa zvanog SNS je bojkot. pic.twitter.com/BoAZ7bT9lV

— Ivan Krstić (@krckoLE) May 30, 2020
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.