Borci iz Valjeva radikalizovali štrajk: Popeli se na krov zgrade i prete skakanjem (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borci iz Valjeva radikalizovali štrajk: Popeli se na krov zgrade i prete skakanjem (FOTO)

Četvorica ratnih veterana iz Udruženja ratova od 1990. iz Valjeva upravo su se popeli na krov zgrade gde je sedište ove organizacije preteći da će skočiti ukoliko se ne reši problem uključivanja električne energije za dve porodice iz ovog Udruženja.

- Dali smo dovoljno vremena državi da nešto uradi. Opraštaju se milionski dugovi za struju privatnicima, a pravi se problem za dve porodice ratnih veterana koje već pet godina decu kupaju grejući vodu u tiganju. Nećemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dozvoliti da se to dešava u 21. veku borcima koji su branili ovu zemlju. Ukoliko im se ne uključi struja, s ovog krova idemo pravo u smrt - kaže za "Vesti" Ljubomir Bradić, inicijator štrajka i predsednik ovog Udruženja.

Da podsetimo, Bradić je sa ratnim veteranima štrajkovao i pre nepunih desetak dana kada je takođe radikalizovao štrajk probadajući šake ekserima.

Nakon toga je usvojen najveći deo zahteva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.