ŽELJKO MITROVIĆ PROMENIO FRIZURU - Ošišaše me SKROZ, zamalo na NULU! Objavio selfi - već se POKAJAO?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2021, 00:27

ŽELJKO MITROVIĆ PROMENIO FRIZURU - Ošišaše me SKROZ, zamalo na NULU! Objavio selfi - već se POKAJAO?! (FOTO)

Brzo će narasti!

Iako mnogi misle da uspešni i poznati ljudi nemaju nikakvih briga, istina je da i oni s vremena na vreme upadnu u probleme.

Željko Mitrović je večeras sa pratiocima na Instagramu podelio jednu od svojih "nevolja"!

Objavu dijeli Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Naime, vlasnik najmoćnije medijske kuće u regionu je podelio sa svojim pratiocima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako su ga na "prevaru" ošišali.

Od kako znamo za njega, Mitrović je poznat po dužoj kosi, a večeras su ga za potrebe snimanje spota, za njegovu novu pesmu, ošišali, kako je sam priznao, skoro na nularicu.

Ipak, on je uspeo da "pobegne" sa frizerske stolice, pa razlika nije drastična, kakva bi bila da je ostao da sedi do kraja.

U opisu fotografije, Željko je napisao:

- Zbog j*benog spota, koji snimamo večeras, ošišaše me skroz i to da se nisam pobunio pretila je nularica! Nema veze, porašće brzo- napisao je Željko.

Evo kako medijski magnat sad izgleda.

Objavu dijeli Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.