ŠIRI POSAO NA AZIJSKO TRŽIŠTE? Ćerka odvela Željka na večeru sa Kinezima, ali mu je OVO prećutala!

Izvor: Svet, 24.Maj.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠIRI POSAO NA AZIJSKO TRŽIŠTE? Ćerka odvela Željka na večeru sa Kinezima, ali mu je OVO prećutala!

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović već nekoliko dana boravi u Njujorku, gde je otputovao kako bi prisustvovao diplomiranju najstarije ćerke Sandre Mitrović na master studijama prestižnog univerziteta Kolumbija.

Na njegovom Instagram profilu mogli ste da vidite svaki trenutak – od žurbe da na vreme stigne u Njujork, preko susreta sa ćerkom u jednom džez baru i snimaka sa ceremonije diplomiranja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << do toga kako Njujork izgleda kroz 8K360 kamere, koje su postale omiljen Željkov hobi.
Željko se pratiocima na ovoj društvenoj mreži “požalio” kako dani u Njujorku nemaju kraj i da ne može da prilegne ni na trenutak – odmah nakon Sandrinog diplomiranja, uputili su se na večeru sa njenom najboljom drugaricom i njenim roditeljima.

Kako bi pratioci ispratili svaki deo njegovog boravka u Americi, i to na veoma zanimljiv način, Željko je objavio video sa večere sa Sandrinom drugaricom, koja je inače sa Tajvana. Posebno interesantno je to što Sandra nije upozorila Željka da roditelji njene drugarice ne znaju engleski, ali to ga nije sprečilo da se u dobrom društvu odlično provede.
‪– Ova moja opi*ena Sandra mi nije rekla da Jangovi ne govore engleski! Ali bez obzira, kul neki ljudi! – napisao je Željko uz video sa večere, na kojoj je pored Jangovih bila i Sandrina mama, Sonja Mitrović Hani.
Da li je Željko uprkos jezičkoj barijeri, nakon večere sa Jangovima, možda odlučio da posao proširi i na azijsko tržište, ostaje nam da vidimo.
SvetInstagram
The post ŠIRI POSAO NA AZIJSKO TRŽIŠTE? Ćerka odvela Željka na večeru sa Kinezima, ali mu je OVO prećutala! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Širi posao na Aziju?!Ćerka odvela Mitrovića na večeru SA KINEZIMA, ali je jednu stvar NIJE REKLA!

Izvor: Scandal.rs, 24.Maj.2019

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović već nekoliko dana boravi u Njujorku, gde je otputovao kako bi prisustvovao diplomiranju najstarije ćerke Sandre koja je studirala na master studijama prestižnog univerziteta Kolumbija. Na njegovom Instagram profilu mogli ste da vidite svaki trenutak – od žurbe...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.