POTPUNO IDIOTSKI! Voditeljka Zadruge sa odmora uputila poruku Željku Mitroviću! Ostaće BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNO IDIOTSKI! Voditeljka Zadruge sa odmora uputila poruku Željku Mitroviću! Ostaće BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Au, kakva scena!

Voditeljka televizije Pink podelila je sa svima snimak sa odmora, na kom se nalazi sa porodicom, koji je i te kako iznenadio mnoge.

U klipu vidimo Dušicu kako se vozeći specijalno vozilo obraća i prvom čoveku Pinka, Željku Mitroviću, kojeg ova poruka sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Pogledajte:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PEVAČICE SE PLAŠE DA ĆE PROPEVATI IZ ZATVORA: Lepa Lukić progovorila o Bokiju 13!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2019, 10:12

Rekla je sve što misli...Iako su donedavno mnogi predstavnici domaće estrade negovali otvoreno blisko prijateljstvo sa Bokijem 13, mnogi od njih ga nisu ni spomenuli javno nakon što je objavljena vest o njegovom hapšenju i navodnom reketiranju u kojem je navodno uzeo 1,5 miliona evra...POTPUNO IDIOTSKI!...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.