Gagi progovorio o odnosu sa Anabelom!

Izvor: 011vodič.com, 07.Sep.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gagi progovorio o odnosu sa Anabelom!

Na spisku odabranih našao se i frontmen grupe “Funky G” Gagi Đogani, koji je neposredno pre dolaska u studio otvorio dušu i tom prilikom priznao da mu je čast što je baš njegova ćerka Luna, inače pobednica prošlogodišnje sezone, zajedno sa Željkom Mitrovićem i Ognjenom Amidžićem otvorila novu sezonu rijalitija.
– Drago mi je što je moje dete otvorilo “Zadrugu 3”, a tata ulazi unutra – ponosan je bio Gagi.
U publici je primećena i njegova bivša supruga Anabela Atijas, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << a na pitanje da li je ona njegova podrška, Gagi je odgovorio sledeće:
– Ona je podrška Mirku Gavriću, ali sigurno i mene podržava – priznao je Gagi, koji je potom odgovorio na pitanje da li su on i bivša žena uspeli da izglade brojne nesuglasice, o kojima su proteklih meseci brujali domaći mediji.
youtube.com/AmiG Show/Zadruga Official
– Pa… Smirilo se malo, da.
S druge strane, Adam Đogani, bivši zadrugar, pružio je punu podršku svom stricu Gagiju kojem je poručio da treba da se zaljubi, pa čak i “ide do kraja” sa devojkom koja mu se najviše bude svidela, na šta Gagi kaže:
– To ne mogu da znam da li će biti, ali što da ne, voleo bih da bude – iskren je bio denser.

The post Gagi progovorio o odnosu sa Anabelom! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

PAKAO U BEKSTEJDŽU! Luna Đogani SINOĆ OTVORILA Zadrugu, a ovo je ČUVALA u STROGOJ TAJNOSTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019

Jedva je čekala da ode!..Luna Đogani je juče kao što se i predpostavljalo kao pobednica predhodne sezone "Zadruge", otvorila novu sezonu, zajedno sa Željkom Mitrovićem i Ognjenom Amidžićem...Ona je za ovo veče izbarala veoma svedenu srebrnu haljinu, a nosila je i sivu kratku periku. Celokupana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.