NOVO POGLAVLJE BEZ SUPRUGE: Željko Joksimović širi POSLOVNE horizonte

Izvor: Story, 25.Jul.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVO POGLAVLJE BEZ SUPRUGE: Željko Joksimović širi POSLOVNE horizonte

Kako pišu domaći mediji, Željko Joksimović otvara tri kablovske televizije. Pisalo se da će on u svoje redove dovesti poznata TV lica Maju Nikolić i Natašu Miljković, ali ne i suprugu Jovanu. Međutim, poznate voditeljke  demantovale su da će preći da rade na neku od njegovih televizija. Regulatorno telo za elektronske medije (REM) izdalo je ... The post NOVO POGLAVLJE BEZ SUPRUGE: Željko Joksimović širi POSLOVNE horizonte appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Oglasile se Maja Nikolić i Nataša Miljković: Da li će sarađivati sa Željkom Joksimovićem?

Izvor: Story, 25.Jul.2019

Danas je objavljena vest da pevač Željko Joksimović otvara tri kablovske televizije, kako je pisao “Kurir”. NOVO POGLAVLJE BEZ SUPRUGE: Željko Joksimović širi POSLOVNE horizonte Pomenuto je da i će na nekoj od televizija biti i voditeljke Maju Nikolić i Natašu Miljković. Međutim, sada...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.