Joksimović zadovoljan trećim mestom

Izvor: Politika, 29.Maj.2012, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović zadovoljan trećim mestom

 Uz reči zahvalnosti upućene svima koji su podržali Srbiju na ovogodišnjoj „Pesmi Evrovizije” u Bakuu, Željko Joksimović je poručio da je zadovoljan postignutim plasmanom.

– Od 12 zemalja dobili smo nulu, pa je treće mesto fantastičan uspeh – ocenio je Joksimović družeći se sinoć sa predstavnicima medija u holu RTS-a.

U susretu sa novinarima predstavnik Srbije zahvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << se i svima koji su glasali za pesmu „Nije ljubav stvar”, kao i članovima srpske delegacije i gledalacima koji su navijali da upravo on pobedi.

Na sceni Kristalne dvorane u Bakuu pored našeg pevača bili su članovi „Ad hok” orkestra: Ksenija Milošević (violina i prateći vokal), Olga Vujović (violina i prateći vokal), Miloš Nikolić (klarinet, kaval i prateći vokal), Dušan Alagić (prateći vokal i instrumentalista) i Dragan Krstić (udaraljke i prateći vokal).

Prema Joksimovićem rečima, ovaj tim je bio odličan, a mnogo je značilo i to što su neki od muzičara bili sa njim i prethodnog puta kada je sa pesmom „Lane moje” učestvovao na „Evrosongu”.

Inače, Javni servis Srbije saopštio je juče da je finale 57. „Pesme Evrovizije” na Prvom programu RTS-a gledalo više od tri miliona gledalaca u Srbiji.

R. S.

objavljeno: 29.05.2012.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.