Štrajk u beogradskom distributivnom centru Pošte Srbije

Izvor: RTS, 03.Dec.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk u beogradskom distributivnom centru Pošte Srbije

Radnici distributivnog centra Pošte Srbije u Zemunu su u štrajku.
Zaposleni u distributivnom centru nalaze se na svojim radnim mestima, ali ne vrše isporuke.
Građani mogu predati svoje pošiljke u filijalama, ali im se ne može garantovati vreme isporuke.
Portal 021 prenosi da su novosadski poštari potpuno obustavili rad, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jer, kao ističu, njihovi zahtevi čije ispunjenje je obećano još u martu ove godine kada su tražili povećanje plate.
Tomislav Mandić glavni poverenik Samostalnog sindikata poštanskih radnika za Novi Sad tvrdi da Vlada Srbije nije ispoštovala ni 30 odsto dogovora koji je napravljen i da su zato prinuđeni da ponovo stupe u štrajk.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Štrajk u beogradskom distributivnom centru Pošte, novosadski poštari ne nose pošiljke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2019, 09:34

Radnici distributivnog centra Pošte Srbije u Zemunu stupili su u štrajk, a kao javlja RTS, zaposleni se nalaze na svojim radnim mestima, ali ne vrše isporuke...Kako se navodi, građani mogu predati svoje pošiljke u filijalama, ali im se ne može garantovati vreme isporuke...Novosadski portal 021...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.