Izvor: Radio 021, 26.Maj.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikat pravosuđa najavio štrajk za utorak

Sindikat pravosuđa Srbije najavio je da će beogradski ogranak tog sindikata u utorak stupiti u jednočasovni štrajk, dok će dan ranije biti doneta odluka da li će im se pridružiti i ostali gradovi.

Kako navode, to neće biti pasivan štrajk, jer nameravaju da tokom tih sat vremena komuniciraju sa građanima i podele im letke sa objašnjenjem ko je u stvari kriv za stanje u pravosuđu.

Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dobija novu profesiju – Pravosudni dobošari. Sindikat pravosuđa Srbije najavljuje da će beogradski ogranak tog sindikata u utorak stupiti u štrajk. Nezadovoljni razgovorima sa Anom Brnabić, na kojima ni na trenutak nisu približeni stavovi dve strane, odlučili su da svakoga dana obustave rad na po sat vremena. Ali na neuobičajen način, navodi N1. "Građani će biti infomisani zašto je pravosuđe loše", kaže Slađanka Milošević iz Sindikata pravosuđa Srbije.

Milošević kaže da će kao dobošari građanima deliti letke i iznositi podatke o zabrani zapošljavanja, vladavini zakona, borbi protiv korupcije, stručnjacima, ljudskim i radničkim pravima… Sa dokazima da su lažni.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.