Izvor: RTS, 23.Apr.2021, 14:44

Navaljni prekida štrajk glađu

Opozicioni ruski lider koji se nalazi u zatvoru, Aleksej Navaljni, saopštio je da prekida štrajk glađu nakon što je dobio lekarsku negu i pošto su ga njegovi doktori upozorili da bi mu, ako ga nastavi, život bio ugrožen.
U objavi na Instagramu, 24. dana štrajka glađu, Navaljni je naveo da će i dalje zahtevati da ga pregleda njegov lekar zbog gubitka osećaja u rukama i nogama, javio je AP.

On je dodao da će, ipak, prekinuti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << štrajk nakon što su ga pregledali lekara koji nisu zatvorski, što je nazvao "ogromnim napretkom".
Navaljni je naveo da je zahvaljujući podršci velikog broja ljudi širom zemlje i sveta postignut ogroman progres.
On je započeo štrajk 31. marta u znak protesta zbog odbijanja zatvorske uprave da mu dozvole da ga posete njegovi lekari nakon što je osetio oštre bolove u leđima i osećaj utrnulosti u nogama.
Navaljni se nalazi na odsluženju dvoipogodišnje zatvorske kazne zbog optužbi za stari slučaj pronevere, za koje tvrdi da su lažne.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NAVALJNI PREKINUO ŠTRAJK GLAĐU: Ruski opozicionar se dozvao pameti, lekari mu već jednom spasili život

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021

Aleksej Navaljni je započeo štrajk 31. marta..Opozicioni ruski lider koji se nalazi u zatvoru, Aleksej Navaljni, saopštio je da prekida štrajk glađu nakon što je dobio lekarsku negu i pošto su ga njegovi doktori upozorili da bi mu, ako ga nastavi, život bio ugrožen...U objavi na Instagramu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.