Komunalci Opštine Medijana uklanjali robu i terali prodavce oko pijaca

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jun.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunalci Opštine Medijana uklanjali robu i terali prodavce oko pijaca

Posle štrajka prodavaca na pijaci "Krive livade" koji su se žalili na vanpijačne prodavce, reagovala je opštinska inspekcija i udaljila ljude koji prodaju robu oko pijaca, saopšteno je iz Opštine Medijana.

Kako navode, u utorak 12. juna su kontrolisali javne površine, a osim oko "bulevarske" pijace bili su i u okolini pijaca "Ćele-kula" na Trošarini i Palilulske pijace u delu svoje teritorije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Tom prilikom uklonjena su sva lica i roba zatečena u vanpijačnoj prodaji - saopšteno je iz Medijane.

Iz Opštine dodaju da su, osim što su preduzeli ove mere iz svoje nadležnosti, o ovom problemu obavestili i Komunalnu policiju.

Podsetimo, prodavci na pijaci "Krive livade" štrajkovali su proteklog vikenda sa zahtevom da se reši problem vanpijačne prodaje, koja kažu, ugrožava njihovo poslovanje.

Uprkos tome što oni plaćaju zakup tezgi i takse, što su, kažu, veliki troškovi, "kajmak oberu" prodavci koji nemaju nikakve troškove jer prodaju na ulici i "na udaru" su kupaca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.