Božićeva posle molbi prekinula štrajk; Martinović: Nastavljam da se borim štrajkom VIDEO

Izvor: B92, 11.Maj.2020, 20:51

Božićeva posle molbi prekinula štrajk; Martinović: Nastavljam da se borim štrajkom VIDEO

Poslanik Aleksandar Martinović, koji štrajkuje glađu, prišao je pristalicama i zahvalio se na podršci, pa pred medijima pozvao koleginicu da prekine štrajk.

Poslanica Sandra Božić rekla je da će "teška srca" prekinuti štrajk, ali da će nastaviti da podržava kolegu Martinovića.

Predsednik Srbije je prethodno u svom obraćanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pozvao poslanike da prekinu štrajk, a ljude zamolio da ne prave masovna okupljanja.

Martinović je rekao da će ostati pri odluci da štrajkuje.

"Došao sam da se borim za to da niko nikad u Srbiji ne bude prebijen. Nisam spreman večeras da prelomim da li ću ostati u štrajku ili ne, mislim da ću ostati u štrajku", zaključio je Martinović.

Šef poslanika SNS Aleksandar Martinović pozvao je pristalice te stranke da uvaže poziv predsednika stranke i Srbije Aleksandra Vučića i da se raziđu.

Božićeva je rekla da je vrlo važno da se bore za opstanak vladavine prava i da je ovo legitiman način za to.

I lider Dveri Boško Obradović ostaje pri odluci da štrajkuje glađu.

"Ostajem pri svojoj reči i nastavljam štrajk", rekao je Obradović.

On je rekao da će nastaviti da se bori za fer izbore i razgovor sa pripadnicima vlasti.

On je rekao da će do ponoći biti na stepenicama i ispred Skupštine, nakon čega će se povući u poslaničku kancelariju na par sati.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.