B92 saznaje: Okazan Lufthanzin let iz Beograda za Frankfurt

Izvor: B92, 08.Nov.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92 saznaje: Okazan Lufthanzin let iz Beograda za Frankfurt

Beograd -- Nemačka avio-kompanija "Lufthanza" otkazala je danas stotine letova, u drugom dana štrajka svog kabinskog osoblja.

Na sajtu Aerodroma "Nikola Tesla" pojavilla se informacija da je let "Lufthanze" iz Beograda za Frankfurt u sedam sati jutros otkazan.

Iz "Aerodroma Nikola Tesla" su potvrdili da je let otkazan i dodali da nemaju informaciju zbog čega avion nije poleteo, jer, kako navode, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobijaju informacije o razlozima otakzivanja letova.

Iz sedišta "Lufthanze" u Beogradu su za B92 rekli da imaju problema sa radom sistema, tačnije da je "sistem pao", i rekli "da ih ponovo pozovemo kasnije".

Sa Aerodroma "Nikola Tesla", danas su planirana još tri polaska "Lufthanze", dva za Minhen i jedan za Frankfurt. Za sada nema podataka da će ovi letovi biti otkazani.

U redu letenja su i po dva dolaska iz MInhena i Frankfurta, koji za sada, nisu otkazani.

Podsećamo, štrajk "Lufthanze" je počeo u četvrtak, a očekuje se da će ukupno biti otkazano oko 1300 letova kojima je trebalo da putuje 180 hiljada putnika.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Let iz Beograda za Frankfurt otkazan zbog štrajka Lufthanze

Izvor: Blic, 08.Nov.2019

Jutrošnji let avio-kompanije Lufthanza iz Beograda za Frankfurt otkazan je zbog šštrajka sindikata kabinskog osoblja te kompanije, potvrđeno je Tanjugu na Aerodromu "Nikola Tesla".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.