Podmlađena selekcija Srbije izgubila i od Brazila na Gran priju za odbojkašice

Izvor: Blic, 04.Jul.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podmlađena selekcija Srbije izgubila i od Brazila na Gran priju za odbojkašice

Podmlađena ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u drugoj utakmici prvog vikenda A grupe I divizije Gran prija: Brazil je pobedio našu selekciju sa 3:0, po setovima 25:20, 25:15 i 25:19, posle 79 minuta igre.

Utakmicu u dvorani Huamark posmatralo je 4000 gledalaca, a sudili su Nikolas Hekford iz Engleske i Đijang Liju iz Kine.

Podmlađene seniorke Srbije pružile su dostojan otpor Brazilu u Bangkoku, javlja naša kuća odbojke, dodajući da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su se izabranice Branka Kovačevića ravnopravno nadigravale sa Brazilom u prvom i trećem setu do završnice, a jedini period potpune dominacije Brazilki bio je drugi set.

Blanka Buša je bila najefikasnija u našoj selekciji sa 10 poena, dva manje osvojila je Tijana Malešević, a sedam Marta Drpa.

"Svaka čast Brazilu. Mi smo imali probleme sa prijemom servisa, a Brazilke su odigrale sjajno i, kada je to slučaj, teško je nadmetati se sa njima", rekao je Kovačević koji u Bangkoku menja Zorana Terzića, dok je Brižitka Molnar dodala:

"Prvo moram da čestitam suparnicama. Igrale su sjajnu odbranu. Nas čeka još jedan meč i nadamo se najboljem".

Srbija će nedelju u poslednjem, 3. kolu, igrati protiv Japana od 9 časova po srednjeevropskom vremenu, uz prenos na TV Arena Sport 2.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novi poraz odbojkašica u Bangkoku

Izvor: B92, 04.Jul.2015

Srpske odbojkašice poražene su i u drugom kolu prvog vikenda A grupe I divizije Gran Prija, pošto su izgubile od Brazila u Bangkoku...Brazil je u prvom meču drugog kola pobedio Srbiju sa 3:0, po setovima 25:20, 25:15 i 25:19, posle 79 minuta igre...Utakmicu u dvorani Huamark posmatralo je 4.000 gledalaca,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.